Do Prahy zasazený titul Vampire: The Masquerade – Bloodhunt neuspěl a končí
Novinka Do Prahy zasazený titul Vampire: The Masquerade – Bloodhunt neuspěl a končí

Do Prahy zasazený titul Vampire: The Masquerade – Bloodhunt neuspěl a končí

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

6
Platformy PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Jeho vývoj a dodatečná podpora je u konce.

Reklama

Free-to-play battle royale akce Vampire: The Masquerade – Bloodhunt se při svém vydání těšila slušné pozornosti hráčů. Kromě využití slavné značky hra zejména v našich končinách zaujala zasazením do Prahy.

Jak se ale nově ukázalo, tak to pro dostatečný úspěch nestačilo. Vývojáři ze studia Sharkmob AB prostřednictvím tiskové zprávy oznámili, že byli nuceni vývoj a dodatečnou podporu hry ukončit. Důvodem je příliš malý počet aktivních hráčů, který k pokračujícímu vývoji nedostačuje. Hra přitom vyšla na PC (Steam) a PlayStation 5 teprve před rokem.

Přestože Vampire: The Masquerade – Bloodhunt do budoucna už nerozšíří žádný nový obsah, tak autoři slíbili, že servery zůstanou nadále funkční. Hru díky tomu bude možné i nadále hrát. Před ukončením podpory se titul ještě dočká vydání závěrečné aktualizace, která kromě několika oprav přinese nový systém komunitního hlasování.

Ten by měl dle slov autorů zajistit, že se hráčům budou i nadále odemykat nové věci, které udrží Bloodhunt zajímavý i po ukončení jeho vývoje. Změny se dotknou také nákupu různých kosmetických předmětů za reálnou měnu, které skončí 26. září. Nahradí je neupřesněný systém žetonů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama