Boje ve Warface se stěhují na Sibiř
Warface Novinka Boje ve Warface se stěhují na Sibiř

Boje ve Warface se stěhují na Sibiř

Michal Burian

Michal Burian

4

Nová kooperativní kampaň obohatí free-to-play střílečku od Cryteku.

Reklama

Němečtí experti z Cryteku, kteří dokážou vytvořit titul se skvělým grafickým kabátkem, avšak s méně poutavým příběhem a někdy i horší hratelností (série Crysis nebo Ryse: Son of Rome), úspěšně provozují multiplayerovou free-to-play střílečku Warface. Ta bude obohacena o novou kooperativní kampaň, která přestěhuje bitvy na Sibiř.

Podle slov tvůrců má jít o ohromující co-op záležitost, jež bude tlačit zkušené hráče až na samotné hranice jejich možností, když budou dobývat pevnost nacházející se na Sibiři v pohoří Altaj. Pohoří Altaj je téměř 2 000 km dlouhý a 600 km široký horský systém v centrální Asii na rozhraní Ruska, Kazachstánu, Číny a Mongolska. S nejvyšším vrcholem – Bělucha – je nejvyšším pohořím Sibiře (thx Wikipedie).

Abyste uspěli, tak klíčová má být zejména týmová spolupráce. Budete se muset dostat až na samotný vrchol, v cestě vám ale bude stát nejen nebezpečné prostředí, ale také nepřátelská palba. Co se podmínek týče, tak zažijete i blizard, který změní podmínky na bojišti.

Přídavek nese název Operation Cold Peak a společně s ním se můžete těšit na nové výzvy, tři nové mapy, pokročilou umělou inteligenci nepřátel a další věci. Expanze naváže na Nevada Versus map pack.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama