Novinka Bossové v Demon's Souls poraženi za pomoci taneční podložky

Bossové v Demon's Souls poraženi za pomoci taneční podložky

Ondřej Partl

Ondřej Partl

6
Platformy PlayStation PlayStation 5

Předělávka první "Souls" hry má na kontě další husarský kousek.

Reklama

Není tomu dlouho, co jsme vás informovali o tom, že remake Demon's Souls, jenž vyšel 12. listopadu exkluzivně na konzoli PlayStation 5, byl člověkem s přezdívkou The_Happy_Hob celý pokořen bez toho, aby ho nějaký nepřítel trefil.

Mezitím, streamerka s přezdívkou Luality, kterou můžete znát z Twitche, se rozhodla, že ovladač DualSense je příliš mainstream, tudíž si ke hraní přinesla taneční podložku pro Dance Dance Revolution, jejíž zprovoznění na PS5 však bylo pravděpodobně těžší, než následné hraní s ní.

Každopádně to se nakonec povedl, tudíž bylo umožněno, aby streamerka za její pomoci porazila všechny bosse ve hře, což rozhodně není lehký úděl.

Na jejím oficiálním YouTube kanálu můžete zhlédnout záznam těchto bojů v rámci dvou videí (první v náhledu).

Luality však není žádným nováčkem v této speciální disciplíně, jelikož s ní má již bohaté zkušenosti například ze skvělého Bloodborne či Dark Souls 3 (které s taneční podložkou dokončila s postavou na první úrovni).

Pokud by vás následně zajímali další kuriózní ovladače, které se pro hraní tohoto remaku dají použít, tak s trochou práce si můžete zahrát i na bongo ovladačích pro hru Donkey Kong z éry konzole GameCube, jak ukazuje video YouTubera s přezdívkou Super Louis 64.

Kdyby vás následně zajímalo, co mají společného gumové kachničky a předělávka této hardcore záležitosti, můžete si přečíst náš víkendový článek, jenž vám to vysvětlí.

Hru lze zakoupit v obchodě Xzone, kdy připomínáme, že ke každé objednávce dostanete herní vánoční balící papír, abyste mohli herní dárky zabalit stylově.

Bossové v Demon's Souls poraženi za pomoci taneční podložky
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama