Breach s pořádnou palebnou silou
Breach Novinka Breach s pořádnou palebnou silou

Breach s pořádnou palebnou silou

Jakub Hladík

Jakub Hladík

First-person střílečka zaměřující se na multiplayer odhaluje seznam zbraní. Slibované peklo tak nabývá jasnějších rozměrů.

Reklama

Vývojářské studio Atomic Games, autoři vojenských simulací pro americkou armádu a zpravodajské služby, předvádí palebnou sílu, se kterou budou hráči moci své protivníky rozcupovat na malé kousíčky. Průkopníci vojenských akčních her použijí pro Breach následující zbraně:

M4A1 HK 416 ACR M60 M240 IAR ACRTPG-1 M107-A M1014 MP5 Saiga - 12 AK-103 SEAL Recon Rifle MK 14 EBR HK USP .45 M67 Frag Grenade M18 Smoke Grenade Breach Charge M203

Každá z těchto opravdových zbraní má vlastní fyziku, jenž se snaží reálně kopírovat vlastnosti včetně přesnosti střelby. Jednotlivé licencované kusy jsou zároveň věrnou replikou toho, co pravidelně používá americká armáda i opoziční síly. Jiná zbraň, jiná ráže, rozdílná škoda na zasáhnutém objektu. Pokud chcete přežít, musíte využít tu pravou zbraň ve správné situaci.

Breach přináší několik zbraní, které jsou jen zřídka používány v jiných střílečkách. IAR je lehká pěchotní automatická puška. V budoucnu by měla nahradit model M240 díky lehčí obratnosti a přesnosti. Saiga-12 proti tomu nabízí účinnost poloautomatické brokovnice bez nutnosti nabíjení po každém výstřelu. Základem byla platforma AK, takže je spolehlivá a nabízí širokou paletu optického příslušenství.

ACR aneb adaptivní bojová puška jako první svého druhu nabízí možnost využívání celé palety kalibrů díky přestavbě trvající jen pár vteřin. Pro střelbu na dlouhou vzdálenost je tu navíc TPG-1 - vysoce přesná modulární zbraň určená pro speciální vojenské operace. S rychlým systémem nabíjení dovoluje využití různých optických konfigurací.

Autoři slibují zcela jiné boje, než v ostatních hrách na trhu. Úspěchy přinese jen správné používání úkrytů ve spojení s momentem překvapení nutící využívat taktik z reálného světa ve virtuálním prostředí.

Breach vyjde začátkem roku 2011 na platformy PC a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama