Brzy začne testování alfa verze Heroes of the Storm
Heroes of the Storm Novinka Brzy začne testování alfa verze Heroes of the Storm

Brzy začne testování alfa verze Heroes of the Storm

Michal Burian

Michal Burian

8

Už se můžete přihlásit do testování a zvýšit tak své šance, že vás Blizzard vybere a vy si budete moci vyzkoušet nový free-to-play titul.

Reklama

Blizzard se chystá v nadcházejících dnes spustit testování alfa verze Heroes of the Storm. Vybraná skupinka šťastlivců si tak mezi prvními budete moci vyzkoušet nový free-to-play MOBA titul, který v sobě skloubí několik populárních her, včetně StarCraftu.

Test byl pojmenován jako technická alfa a sami vývojáři ho popisují jako velmi ranou verzi se spoustou chyb, nedodělků a bugů. S tím ale každý jistě počítá. Na většině části hry se stále pracuje. Není tak divu, že Blizzard je ochoten do hry pozvat jen úzkou skupinku hráčů, která bude pravděpodobně svědky chyb v grafice i co se zvukové stránky týče.

Účelem tohoto alfa testu má být prozkoumání infrastruktury. Blizzard bude zjišťovat, jak jejich technologie bude fungovat v rámci mnohem širšího spektra počítačů a různých připojení k internetu. Dobrovolní testeři tak budou sloužit jako pokusní králíci, s nimiž se budou tvůrci snažit stanovit hardwarové požadavky, respektive optimalizovat hru.

Musím uvést na pravou míru, že nejde o první testování. Jeden test už proběhl v rámci loňského BlizzConu, kde si návštěvníci mohli hru zahrát. Tohle ale bude jiné, teď budou moci hrát Heroes of the Storm doma na svých počítačích.

Postupem času bude Blizzard do testování zvát další hráče. Takže, pokud si chcete Heroes of the Storm vyzkoušet a pomoci autorům, tak se přihlaste na oficiálních stránkách. Dobrou zprávou je, že alfa nebudou omezovat žádná embarga, hráči tak budou moci na internetu sdílet screenshoty, videa a informace.

Aktualizace: Testování je zatím určeno pouze pro hráče ze Severní Ameriky (thx Lincoln).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama