Brzy zavítáme do čtvercových dungeonů ve hře Brány Skeldalu: Sedm mágů
Brány Skeldalu: Sedm mágů Novinka Brzy zavítáme do čtvercových dungeonů ve hře Brány Skeldalu: Sedm mágů

Brzy zavítáme do čtvercových dungeonů ve hře Brány Skeldalu: Sedm mágů

Michal Burian

Michal Burian

3

Zatím pouze pro iOS a Android. Pozdější konverze české studio Napoleon Games nevylučuje.

Reklama

Začátek dubna si budeme pamatovat nejen kvůli značně proměnlivému počasí, kdy svítí sluníčko a po chvilce začne sněžit, ale také ve spojení s oznámením nového dílu kultovního českého RPG Brány Skeldalu. Studio Napoleon Games totiž oznámilo, že brzy vyjde Brány Skeldalu: Sedm mágů pro zařízení s operačním systémem iOS a Android.

Opět půjde o fantasy RPG s dungeony, takzvaný čtverečkový dungeon. Hra si bere inspiraci například z Dungeon Master, ale na rozdíl od něho (a dalších) jsou zde souboje tahové. Svět vidíte z vlastního pohledu a pohybujete se mezi čtvercovými herními poli.

Sedm mágů se ale nebude odehrávat pouze v temných sklepeních, vydáme se i na povrch do města, okolních lesů, budeme se plavit na lodích, brodit v bažinách, probíjet se vysoko v zamrzlých horách a mnoho dalšího.

„Vlastně skoro každý level bude mít vlastní grafiku prostředí,“ upozorňují tvůrci. „Ve hře budete mít k dispozici desítky kouzel, které se často vzájemně přímo doplňují nebo jsou různě účinné proti různým nepřátelům. Lze tedy hodně kombinovat a taktizovat. Navíc lze členy družiny (celkem sedm) libovolně rozdělovat a rozmisťovat po herním plánu.“

Hra Brány Skeldalu: Sedm mágů je vyvíjena primárně pro mobilní platformy s iOS a Android. Jelikož ale vývojáři využívají Unity 3D engine, tak pozdější konverze nevylučují.

Více informací se dočtete na oficiálních stránkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama