Budeme ovládat StarCraft II přes iPhone?
StarCraft Novinka Budeme ovládat StarCraft II přes iPhone?

Budeme ovládat StarCraft II přes iPhone?

Michal Maliarov

Michal Maliarov

6

Vývojář Daniel Hellerman se podělil o zajímavý projekt, na kterém v současné době pracuje. Jedná se o jednoduchou aplikaci, která nám má dovolit ovládat hru StarCraft II na naše PC přes iPhone, iPad či iPod Touch.

Reklama

Ačkoliv je aplikace zcela zbytečná z technického hlediska, může se ukázat jako nepostradatelná pomůcka pro někoho, kdo z frustrace právě rozflákal klávesnici. Případně pro toho, kdo se zdržel na záchodě o něco déle, než předpokládal a zapomněl si hru zapauzovat.

Kromě možnosti téměř kompletně ovládat hru přes dotykovou obrazovku svého kapesního miláčka (ehm, až na ten iPad) se aplikace synchronizuje s programem, jenž si můžete nainstalovat do svého PC. Jako bonus tedy dostanete herní encyklopedii včetně tipů a triků pro úspěšné hraní.

StarCraft II Gameboard, jak se aplikace oficiálně jmenuje, bude ke stažení již v polovině září za necelé tři dolary. Paradoxní je, že bude aktivní pouze s verzí pro PC, nikoli Mac. Blizzard se však k aplikaci dosud nevyjádřil. Je tedy neurčité, zda se ji opravdu dočkáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama