Bulletstorm bez editoru úrovní
Bulletstorm Novinka Bulletstorm bez editoru úrovní

Bulletstorm bez editoru úrovní

Michal Burian

Michal Burian

11

Zajímavě vypadající střílečka Bulletstorm od People Can Fly a Epic Games bude bez módovacích nástrojů <strong>+ důvody</strong>.

Reklama

Bulletstorm má vyjít již 25. února aktuálního kalendářního roku (v USA o tři dny dříve) pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360, až dnes jsme se však dozvěděli smutnou zprávu. Pokud jste se těšili, že si budete vytvářet nebo stahovat fanouškovské úrovně, tak vás tvůrci zklamou, podle nejnovějších informací bude PC verze bez kódovacích nástrojů.

"Pokud bychom chtěli hráčům nabídnout editor levelů, museli bychom provést změny v Unreal Editoru, což souvisí se samotným skillshot systémem, u něhož jsme strávili dlouhé roky a spoustu času jsme věnovali také vyvážení zbraní. Teď už si jen vybrat, máme udělat editor, který vyjde společně s hrou nebo máme doladit samotnou hru?," zní odpověď vývojářů na oficiálním fóru Epic Games.

Příspěvek tvůrců poukazuje na to, že nemají další zdroje, které by investovali do programátorů, jenž by se věnovali právě módovacích nástrojům. Je tedy jisté, že Bulletstorm v den vydání bude bez editoru, avšak nikdo nezamítl, že by mohly být nástroje uvolněny v nějaké chystané aktualizaci hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama