Bulletstorm: vývojářský deníček o zbraních a módech
Bulletstorm Novinka Bulletstorm: vývojářský deníček o zbraních a módech

Bulletstorm: vývojářský deníček o zbraních a módech

Michal Burian

Michal Burian

2

Cliff Bleszinski, Tanya Jessen a John Liberto nám v nejnovějším vývojářské deníčku prozradili několik zajímavých informací o zbraních a dvou módech, konkrétně jde o Anarchy a Echoes.

Reklama

Tvůrci počítají jak s kooperativní, tak kompetitivní hrou více hráčů. Kooperativní byla pojmenovaná Anarchy, v níž spojíte síly se třemi kamarády, abyste se probojovali skrze stále tužší vlny nepřátel a získali takzvané týmové skillshoty.

Kompetitivní část nese název Echo mód. Jeho součástí jsou v podstatě ty nejlepší pasáže ze singleplayeru, které jsou ale tentokrát jen a pouze o vás, o zbraních a o skillshotech. S kamarády tak bojujete prostřednictvím tabulek, kdy se snažíte udržet díky skillpointům na vrcholu žebříčku.

Co se týče zbraní, nebude Peacemaker, Flail Gun, Boneduster nebo Minigun. Více informací už prozradí zmíněný vývojářský deníček, který jsme pro vás opatřili českými titulky.

Závěrem pro vás máme další pokračování komického Bulletpoints. V tomto díle se tentokrát objevil Mike Capps a masožravá rostina.

Bulletstorm vychází v Evropě 25. února 2011 pro PC, PS3 a Xbox 360. Více informací se dozvíte v dřívějším zpravodajství, preview nebo ve video preview.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama