Byl u vývoje Inside a Limbo, teď chce vyprávět příběh lidí při katastrofě
Novinka Byl u vývoje Inside a Limbo, teď chce vyprávět příběh lidí při katastrofě

Byl u vývoje Inside a Limbo, teď chce vyprávět příběh lidí při katastrofě

Michal Burian

Michal Burian

5

Nový projekt spoluzakladatele a bývalého generálního ředitele studia Playdead, které vdechlo život temným plošinovkám.

Reklama

Jméno Dino Patti vám pravděpodobně nic neřekne, ale když k němu ještě připíšu, že to byl spoluzakladatel a generální ředitel nezávislého studia Playdead, tak si tenhle tým jistě spojíte s oblíbenými počiny Inside a Limbo. To jsou dvě dost temné plošinovky, které dokázaly zaujmout spoustu hráčů svým netradičním pojetím.

Patti před časem z dánského studia Playdead odešel a nově společně s Chrisem Olsenem založil ve Velké Británii firmu Jumpship. Proč opustil Playdead přesně nevíme, ale víme, na čem zrovna pracuje. Ve studiu Jumpship vzniká nová akční sci-fi adventura, která bude vyprávět příběh o několika jedincích při globální katastrofě.

Projekt se jmenuje Somerville a ve vývoji má být od roku 2014. V té době šlo o vedlejší projekt Olsena, který se soustředil hlavně na animování postav pro Heavenly Sword a podílel se také na filmech jako Thor, Skyfall a Avengers 2: Age of Ultron. Loni se k němu přidal Dino Patti a společně vytvářejí něco nového, co by mělo hráče opět zaujmout. Do konce letoška by se měl tým Jumpship rozrůst na počet osm lidí.

Na další informace si musíme počkat, vývoj se rozběhl naplno teprve nedávno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama