Bývalý producent GTA přibírá do týmu veterány z PlayStationu, 2K a NCsoftu
Novinka Bývalý producent GTA přibírá do týmu veterány z PlayStationu, 2K a NCsoftu

Bývalý producent GTA přibírá do týmu veterány z PlayStationu, 2K a NCsoftu

Filip Svoboda

Filip Svoboda

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Ve studiu Build a Rocket Boy budou pracovat na projektu Everywhere.

Reklama

Studio Build a Rocket Boy vedené bývalým producentem Rockstar Games Lesliem Benziesem se rozrůstá o další jména. Skotský tým posílí Mick Hocking, který se stane šéfem vývoje, Murray Pannell nastoupí na pozici viceprezidenta pro globální marketing a o vydání chystané hry se bude starat Randall Price.

Hocking má bohaté zkušenosti hlavně ze Sony, kde pracoval jako viceprezident evropské divize a vedl liverpoolské a londýnské studio japonského gigantu. Šéfoval taky Evolution Studios, které spoluzakládal, a pozici viceprezidenta pro vývoj zastával v Codemasters.

Panell měl naposledy na starosti vydávání her 2K v Evropě (v pozici viceprezidenta), předtím se staral o marketing v Ubisoftu, PlayStationu i Xboxu. V manažerských kruzích se pohyboval i Price, který přišel z NCsoftu, vydavatele Guild Wars.

„Každý z nich přináší obrovské množství zkušeností, znalostí a vášně, zatímco pokračujeme ve vývoji Everywhere a těšíme se, že později v tomto roce odhalíme víc,“ říká šéf studia Benzies. Studio se rozrůstá už od svého založení v roce 2016 a v současnosti má mít kolem 400 zaměstnanců.

Chystaným projektem skotského týmu je multiplayerová AAA hra s projektovým názvem Everywhere, která má konceptem připomínat Ready Player One. Podrobnosti o projektu najdete ve zprávě z května.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama