Call of Duty: Infinite Warfare 2 nikdy nebude, vzkazuje vývojář
Novinka Call of Duty: Infinite Warfare 2 nikdy nebude, vzkazuje vývojář

Call of Duty: Infinite Warfare 2 nikdy nebude, vzkazuje vývojář

Michal Burian

Michal Burian

7
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Není se čemu divit, tenhle díl nebyl dobře přijat. Co ve studiu Infinity Ward připravují?

Reklama

Po loňském Call of Duty: Black Ops 4 od studia Treyarch a předloňském Call of Duty: WWII od Sledgehammer Games se letos pozornost ubírá směrem k týmu z Infinity Ward, který na podzim připravuje nový díl po chladněji přijatém Infinite Warfare.

Několik měsíců se spekuluje, jaký díl nám tvůrci podsérie Modern Warfare a Ghosts vlastně přinesou. Často je zmiňováno pokračování populárního Modern Warfare, jindy zase Infinite Warfare. Podle bývalého vývojáře Infinity Ward ale nemáme další vesmírnou střílečku, tedy pokračování Infinite Warfare čekat.

„Infinite Warfare 2 nikdy nebude,“ napsal na Twitter Robert Bowling a vyloučil tím pokračování hry z roku 2016. Z obchodu hlediska dává jeho tweet smysl, Infinite Warfare měl horší prodeje ve srovnání s přechozími tituly série Call of Duty, plus fanoušci sci-fi výpravu moc dobře nepřijali – jen vzpomeňte na ten ohromný počet palců dolů u traileru na YouTube.

Jakého dílu se tedy letos dočkáme? Bowling tvrdí, že půjde o hru zasazenou do moderní doby, žádná historie, žádné sci-fi. To by nasvědčovalo novému Modern Warfare, ale uvidíme.

Zase sebe jsem si kampaň tohoto dílu užil, považuji ji za jednu z těch lepších, přesto uznávám, že tomuhle Call of Duty něco chybělo k tomu, aby dokázal pořádně zaujmout.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama