Letošní Call of Duty se singleplayerovou kampaní a expanzivním multiplayerem
Novinka Letošní Call of Duty se singleplayerovou kampaní a expanzivním multiplayerem

Letošní Call of Duty se singleplayerovou kampaní a expanzivním multiplayerem

Michal Burian

Michal Burian

17
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Activision na podzim potvrdil Call of Duty od Infinity Ward.

Reklama

Zrušit kampaň v loňském Call of Duty: Black Ops 4 od Treyarch byla podle všeho výjimka, která nemá vliv na budoucí díly. Activision během informací o svém hospodaření potvrdil, že letošní Call of Duty bude mít singleplayerovou kampaň.

„Je to úžasná hra, má zcela novou kampaň, obrovský a expanzivní multiplayerový svět a samozřejmě kooperaci,“ řekl zástupce společnosti dnes v noci. Podle jeho slov má nový díl od studia Infinity Ward být velkým krokem vpřed pro celou franšízu. Ostatně, Activision má pro tuhle hru, jež vyjde během podzimu, velká očekávání.

Call of Duty: Black Ops 4 vyšlo loni v říjnu, a i přes absenci příběhové kampaně si v prodejích vede velmi dobře. Rozhodnutí studia Treyarch odstranit pracnou kampaň a věnovat se speciálnímu battle royale módu se tedy vyplatilo. V Infinity Ward mají ale jinou představu, což je také dobře. Uvidíme, zda jejich CoD kromě kampaně, kooperace a multiplayer bude mít také battle royale.

A jakého Call of Duty se letos dočkáme? Oficiálně o něm nic dalšího nevíme. Spekuluje se o návratu podsérie Modern Warfare. Bývalý zaměstnanec Infinity Ward se nechal slyšet, že nás rozhodně nečeká pokračování slabšího Infinite Warfare z roku 2016. Očekávat máme díl zasazený do moderního konfliktu, nikoliv sci-fi ve vesmíru. Ale to jsou pouze slova, nutno si počkat na oficiální oznámení.

Zmíněné Call of Duty nebude letos soupeřit s Battlefieldem nebo Titanfallem, EA na podzim totiž plánují Star Wars: Jedi Fallen Order od Respawnu, jde o akční adventuru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama