CD Projekt RED chystá ještě jedno RPG
Novinka CD Projekt RED chystá ještě jedno RPG

CD Projekt RED chystá ještě jedno RPG

Michal Burian

Michal Burian

30

Očekávaný Cyberpunk 2077 nebude jedinou novinkou od tvůrců trilogie Zaklínač.

Reklama

Polský CD Projekt RED se ve světě proslavil trilogií Zaklínač, která prodala 33 milionů kopií, což na rozsáhlé fantasy RPG nejsou vůbec špatná čísla. Ve firmě panuje spokojenost a všichni se těší na budoucnost. Ta s největší pravděpodobností nebude spojena se Zaklínačem.

V CD Projektu RED se v současné době soustředí na očekávaný Cyberpunk 2077, který podle nejnovějších informací ze správní rady vyjde nejpozději v roce 2021. Tvůrci plánují Cyberpunk 2077 odhalit před letošní červnovou E3. Tím pádem očekáváme, že k vydání dojde nejpozději v příštím roce.

Kromě Cyberpunku 2077 je ve vývoji ještě něco dalšího. Opět jde o příběhové RPG v AAA kvalitě a má vyjít také do roku 2021. Bohužel nevíme, o co by mohlo vyjít. Vedení se již dříve nechalo slyšet, že na Zaklínače 4 nemyslí a chce se soustředit na něco jiného.

Jak se zdá, CD Projekt RED se chce v budoucnu opřít o více značek a postupně hráčům přinášet nové zážitky z různých světů. Dokázal bych si představit, že v Polsku budou točit tři značky (Zaklínač, Cyberpunk a něco dalšího), které budou hráči milovat. Co vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama