CD Projekt získal autory The Flame in the Flood
Novinka CD Projekt získal autory The Flame in the Flood

CD Projekt získal autory The Flame in the Flood

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Mají pracovat na nové hře zasazené do světa již existující značky.

Reklama

Polská společnost CD Projekt se sice před pár dny podělila o nepříliš pozitivní zprávu, že odkládá next-gen verze svých her. Nyní ale přišla informace úplně opačného ražení, firma totiž oznámila, že odkoupila studio The Molasses Flood, které stojí za menšími hrami The Flame in the Flood a Drake Hollow. Tým sídlí v Bostonu a založen byl v roce 2014. Tvoří ho veteráni, kteří se podíleli na známých sériích jako Halo, BioShock či Guitar Hero.

"Vždycky se rozhlížíme po týmech, které vytváří hry srdcem," říká k akvizici Adam Kiciński, prezident a CEO společnosti CD Projekt. "The Molasses Flood sdílí naši vášeň pro herní vývoj, jsou zkušení, záleží jim na kvalitě a mají skvělé technické znalosti. Jsem přesvědčený, že do [CD Projekt] Group přinesou spoustu talentu a odhodlání."

V tiskové zprávě je uvedeno, že teď budou The Molasses Flood úzce spolupracovat s vývojářskou divizí CD Projektu s přídomkem Red. Mají si ale zachovat svou identitu a nedojde k žádnému slučování s ostatními týmy. Studio teď má pracovat na novém ambiciózním projektu, který je zasazen do světa jedné ze značek CD Projektu. Výběr tedy není moc široký, buď jde o Zaklínače, nebo Cyberpunk. Která z nich to ale bude, zatím nevíme. Na podrobnější představení si musíme počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama