Novinka Česká novinka chce navázat na legendární Tetris, známe datum vydání

Česká novinka chce navázat na legendární Tetris, známe datum vydání

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Windows PC

Za titulem stojí autor historické hry 1428: Shadows over Silesia.

Reklama

Český vývojář Petr Kubíček hráčům v říjnu roku 2022 naservíroval izometrickou stealth adventuru 1428: Shadows over Silesia, která se dočkala převážně pozitivního přijetí. Hra zaujala především zasazením do středověké Evropy roku 1428, tajemným příběhovým pozadím, náročným soubojovým systémem a přítomností českého dabingu.

Na původní hru by mělo v druhé půlce letošního roku navázat rozšíření, které se zaměří na rytířské turnaje. Kromě pokračují podpory titulu 1428: Shadows over Silesia ale Petr Kubíček již nějaký čas pracuje na další hře s názvem Kubikon 3D, o které jsme vás poprvé informovali letos v lednu.

Jedná se o logický počin, který se inspiruje hrami jako Tetris, Arkanoid nebo Sokoban. Hlavní roli v něm budou hrát nepřekvapivě kostky a s nimi spojené logické hádanky a hlavolamy. Nově jsme se dozvěděli oficiální datum vydání, které autor stanovil na 23. května, kdy by měl Kubikon 3D vyjít na PC (Steam). Výše v náhledu se můžete podívat na trailer. Delší dobu je k dispozici také bezplatné demo.

Česká novinka chce navázat na legendární Tetris, známe datum vydání
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama