Český Cinemax oznámil dungeon The Keep pro Nintendo 3DS
The Keep Novinka Český Cinemax oznámil dungeon The Keep pro Nintendo 3DS

Český Cinemax oznámil dungeon The Keep pro Nintendo 3DS

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4

Pražské studio Cinemax odhalilo jejich nový projekt, old-school dungeon The Keep, který vyjde v létě pro handheld Nintendo 3DS.

Reklama

Pražské studio Cinemax, zodpovědné např. za vynikající RPG Inquisitor, sérii Rytmik pro Nintendo DS nebo za řadu iOS titulů v čele s 247 Missiles a nedávno vydaným Wormi, odhalilo jejich nový projekt. Ve zbraslavských kancelářích se už delší dobu pracuje na old-school dungeonu The Keep, který bude k dispozici pro handheld Nintendo 3DS prostřednictvím Nintendo eShopu.

The Keep má nabídnout temnou atmosféru starých RPG, soubojový systém odehrávající se v reálném čase a dotykové ovládání, které by mělo být vhodné jak pro nováčky, tak i pro znalce žánru. Pokud jde o herní náplň, dá se očekávat likvidace monster, řešení hádanek, zkoumání kobek, zkrátka vše, co se dá od dungeonu očekávat. Vydání je přitom plánované na letošní léto.

Na další informace, screenshoty a další nezbytné věci si budeme muset ještě počkat. Podle všeho bychom se jich měli dočkat v průběhu dubna. Old-school dungeon pro Nintendo 3DS ale rozhodně už teď působí lákavě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama