RPG The Keep od Cinemaxu vyjde na Steamu v průběhu března
The Keep Novinka RPG The Keep od Cinemaxu vyjde na Steamu v průběhu března

RPG The Keep od Cinemaxu vyjde na Steamu v průběhu března

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Povedený dungeon crawler, který vyšel v roce 2014 na Nintendo 3DS, bude už brzy k dispozici na PC.

Reklama

V roce 2014 vydalo pražské studio Cinemax povedený dungeon crawler The Keep pro Nintendo 3DS, kterému jsem v recenzi dal skvělých 9/10. Už tehdy se přitom vědělo, že se tohle zajímavé RPG, určené hlavně pro příznivce her typu Legend of Grimrock, časem podívá i na PC.

Nyní, o více než dva roky později, se z oznámení stává skutečnost, protože bylo oznámeno, že The Keep vyjde na Steamu v průběhu března. Už nyní je k dispozici stránka obchodu, která slibuje řešení puzzlů, boj v reálném čase, odlišné typy nepřátel, magii nebo tři obtížnosti.

Zkrátka nás čeká to, co bylo možné zkusit v roce 2014 na Nintendu 3DS. Samozřejmě se dá očekávat řada změn, minimálně po stránce ovládání, uživatelského rozhraní a snad i grafiky.

Počítá se i se Steam achievementy a tentokrát bude k dispozici také česká lokalizace formou titulků. Zbývá snad jen oznámení konkrétního data vydání a ceny. Na Nintendu 3DS vás však koupě The Keep vyšla na 269 Kč, takže se dá očekávat, že ani cena PC verze nebude kdovíjak vysoká.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama