Český survival Volcanoids lokalizován do našeho mateřského jazyka
Novinka Český survival Volcanoids lokalizován do našeho mateřského jazyka

Český survival Volcanoids lokalizován do našeho mateřského jazyka

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Windows PC

Společně s dalšími lokalizacemi.

Reklama

Český steampunkový survival Volcanoids obdržel aktualizaci s rozšířením lokalizace. Nově hra umožňuje zvolit si české, německé, francouzské, španělské nebo ruské titulky a vychutnat si přežívání, hledání materiálů a boj na sopečném ostrově ve svém mateřském jazyce. O překlad se z velké části postarali fanoušci.

Hra Volcanoids vstoupila na konci ledna letošního roku do předběžného přístupu na Steamu a prodává se za 16,79 euro. Teď je možné titul pořídit s dvacetiprocentní slevou za 13,43 euro. Volcanoids budou v předběžném přístupu zhruba dva roky.

Hra Volcanoids se od ostatních liší se svým steampunkovým světem. Tuhle apokalyptickou pustinu trápí četné sopečné erupce, kterým se musíte vyvarovat a zavrtat se pod zem se svou mobilní základnou, která připomíná červa. Čas mezi erupcemi využijete pro nalezení cenných zdrojů. V tom vám hodlají zabránit nepřátelští roboti, kteří využívají sopku jako zdroj energie, a setkáte se s nimi nejen na povrchu ostrova, ale i pod ním, což bude teprve zajímavé.

Přečtěte si naše dojmy z hraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama