Chystá se Lineage Eternal: Twilight Resistance
Novinka Chystá se Lineage Eternal: Twilight Resistance

Chystá se Lineage Eternal: Twilight Resistance

Michal Maliarov

Michal Maliarov

8

Dřívější šuškanda se potvrzuje a studio NCsoft oficiálně představuje další plnohodnotný díl dlouhotrvající fantasy série Lineage<strong> + oficiální trailer a galerie</strong>

Reklama

Oznámení přinesla tisková konference G-Star v Koreji a podle všeho se v nadcházejících dnech dozvíme o hře podstatně více. Prozatím nám byly předhozeny základy. Lineage Enternal bude nástupcem oblíbeného titulu Lineage II a prozatím připravuje exkluzivně pro PC uzavřenou betu, která by měla odstartovat ve druhé polovině příštího roku.

Příběh zapadá do dobře promazaného koryta fantasy a představí svět zužovaný vládou zla. Po období strádání se však objevují hrdinové, kteří jsou připraveni postavit se sílám pekla.

Nový Lineage by měl nabídnout tři základní třídy, kam spadá válečník, mág a exotický lučištník. Naopak herní styl se velmi blíží Diablu, ať už izometrickým pohledem, nebo krvavou řezničinou. Nejzářivějším faktorem titulu však budou PvE a PvP souboje, kdy je monitor zaplaven postavami a díky novému fyzikálnímu enginu a gestům vše nabírá epických rozměrů. Vývojáři nově slibují dobývání hradeb, kdy se kamera automaticky přizpůsobuje výšce a hrdina se probíjí zástupy nepřátel, aby pustil do hradu spojence. Mnohé objekty v prostředí půjdou využít ve svůj prospěch, což se vztahuje jak k soubojům, tak ke snaze dostat se z bodu A do bodu B. Prostředí by mělo také v reálném čase reagovat na počínání vás i každé postavy na obrazovce.

Lineage Eternal nově představí gestové ovládání pomocí myši zvané Drag and Hold, což je pro online hry relativně nevídaná záležitost. Pokud například kouzlíte, musíte do vzduchu čmárat myší příslušné ornamenty. Během využití telekineze např. ručně ukážete, koho chcete kam hodit a provedete kouzlo.

Prozatím se neví, jaký platební systém nový Lineage bude využívat. Mohl by ale vymyslet něco nového, vezmeme-li v úvahu, že se druhý díl v brzké době chystá do vod Free-to-Play a na díl nejnovější si ještě pěkně dlouho počkáme.

Galerie

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama