Chystá se MotorStorm RC pro PS3 a PSV
MotorStorm Novinka Chystá se MotorStorm RC pro PS3 a PSV

Chystá se MotorStorm RC pro PS3 a PSV

Michal Maliarov

Michal Maliarov

8

Na dnešní výstavě PS Vita v Londýně byl představen zbrusu nový hybridní díl závodů MotorStorm, který poctí svou přítomností jak PS3, tak handheld PSV <strong>+ debutový trailer a screenshoty</strong>

Reklama

„Poslední rok jsme tvrdě pracovali na novém přírůstku do série MotorStorm, který tentokrát nabídne akční závody dálkově ovládaných autíček. Jsme nesmírně pyšní, jak se titul vyvíjí. Je to kombinace klasických závodů a velmi propracovaných sociálních a online funkcí, vše navíc na překrásných okruzích ze všech čtyř světů MotorStorm. Každý aspekt hry je plný nekonečné rivality a zábavy, kterou můžete sdílet celosvětově na konzoli PS3 i PSV,“ řekl Paul Rustchynsky, vedoucí projektu.

Základní vlastnosti hry

Novodobý off-road: Bojujte na těch nejextrémnějších závodních okruzích v těch nejvýkonnějších dálkově ovládaných autech. Hra nabízí celých 8 vozových kategorií včetně Buggy, Supermini, Rally Cars, Muscle Car, Racing Trucks, Supercars, Big Rigs a Monstret Trucks.

Čtyři světy, 16 unikátních tratí: Během svých závodů se podíváte do všech čtyř světů série a zazávodíte na mnoha zcela unikátních tratích. Chybět nebude ostrov v jižním Pacifiku, arktická pláň i vypráhlá poušť.

Zaplaťte jednou, stáhněte dvakrát: Hra bude ke stažení skrze PSN jak pro PS3, tak pro PSV. Stačí si koupit pouze jeden titul a můžete si jej stáhnout do obou konzolí.

Vyzvěte rivaly kdekoliv: Bojujte s přáteli o nejlepší časy a postupujte kariérou. Váš profil včetně veškerých informací se jednoduše přenáší mezi PS3 a PSV, takže můžete hrát opravdu kdekoliv.

Sdílejte své úspěchy: Můžete se pochlubit svým vítězstvím a vyzývat kamarády skrze sociální službu Pitwall, která funguje na bázi Autologu. Sledujte žebříčky, vyzývejte rivaly a buďte tím nejlepším. K dispozici je na PS3 i split-screen multiplayer až pro 4 hráče.

Vývoj je prozatím v rané fázi a více informací a detailů ze hry se máme dozvědět v nadcházející době. Prozatím si můžete vychutnat premiérový trailer a screenshoty ze hry.

PSV verze hry byla potvrzena jako startovní titul pro evropské vydání handheldu. Ten se začne prodávat 22. února 2012.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama