Chystá se nová hra Krotitelé duchů
Novinka Chystá se nová hra Krotitelé duchů

Chystá se nová hra Krotitelé duchů

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Podle herce Ernieho Hudsona je hra skutečně blízko.

Reklama

Fanoušci legendární (nejen) filmové série Krotitelé duchů (Ghostbusters) se můžou těšit na zcela novou hru z tohohle universa. Alespoň to tvrdí herec Ernie Hudson, představitel postavy Winstona Zeddemora. Ten řekl během rozhovoru u YouTube kanálu s názvem Countdown City Geeks to, že nová hra je na cestě, přičemž server Nintendo Life později uvedl, že v současnosti probíhá plánování nahrávání dabingu.

Hudson také uvedl, že ke hře je připojen i jeho kolega z Krotitelů duchů, a to Dan Aykroyd, který ve filmech hraje Raye Stantze. "Právě jsem dostal e-mail, protože se chystá další videohra. Teď plánují, kdy se bude nahrávat, a já si nejsem moc jistý, kdo to bude dělat. Vím jistě, že já a Dan Aykroyd. Nejsem si jistý, jestli na tom bude něco dělat Bill Murray. Takže jo, bude další videohra. Kdy ji uvedou, to nevím, ale určitě se to stane," uvedl Hudson v rozhovoru.

Herec poté dále mluvil o hře a sdělil, že mu vývojáři posílají prototypy postavy, aby měla správnou podobu. To se údajně vývojářům zatím nedaří. Zatímco postavy Dana Aykroyda a Billa Murrayho vypadají dobře, Hudson tvrdí, že jeho postava vypadá spíše jako herec a komik Eddie Murphy.

V současnosti nebyla žádná taková hra, o které Hudson mluví, doposud oznámena. Není ani jisté, kdy přesně bude oznámena, ale podle Hudsona to má být brzo. Pravděpodobně to ovšem bude až příští rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama