Citizen Sleeper má datum vydání, dorazí rovnou do Game Passu
Novinka Citizen Sleeper má datum vydání, dorazí rovnou do Game Passu

Citizen Sleeper má datum vydání, dorazí rovnou do Game Passu

Filip Svoboda

Filip Svoboda

Platformy Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Kyberpunkové RPG od autora In Other Waters nás čeká už za měsíc.

Reklama

Probuď se, spáči! Tak uvádí studio Jump Over the Age své chystané sci-fi RPG Citizen Sleeper, pro které nově zveřejnilo datum vydání. A hra dorazí brzo, dočkáme se jí přesně za měsíc, 5. května. Další pozitivní zprávou je oznáméní, že novinka britských vývojářů zamíří hned v den jedna do předplatitelské služby Game Pass.

Vedle Xboxu si Citizen Sleeper budeme moci zahrát na PC a Nintendu Switch. Na konzole PlayStation se zatím žádná verze nechystá.

Citizen Sleeper má být kombinací klasického RPG a deskové hry. Má mísit množství textu, levelování a odemykání skillů s tahovou hratelností založenou mimo jiné na hodech virtuálními kostkami. Pokud jde o příběh, zpracovává typická kyberpunková témata. Ujmeme se kyborga, který se začíná ptát na otázky ohledně světa kolem sebe.

Hru vydává Fellow Traveller a pro v podstatě jednočlenné studio Garetha Damiana Martina jde o druhý počin. Tím prvním byla adventura In Other Waters, která hráče zaujala právě působivým vyprávěním na ploše žánru science fiction.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama