Civilization 6: Gathering Storm představuje Maďarsko
Novinka Civilization 6: Gathering Storm představuje Maďarsko

Civilization 6: Gathering Storm představuje Maďarsko

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy Windows PC

Seznamte se s novým národem, který má blízko tomu našemu.

Reklama

Je to přesně týden, co bylo oznámeno v pořadí druhé rozšíření strategie Civilization VI s názvem Gathering Storm. Studio Firaxis Games na 14. února připravuje expanzi, která učiní svět kolem vás živější. Do toho vám dá možnost vyvinout nové pokročilé technologie a strojírenské projekty. Dále budete jednat s celosvětovou komunitou na Světovém kongresu o důležitých věcech a rozhodnutí, která ve hře učiníte, ovlivní ekosystém světa a mohou mít dopad na budoucnost celé planety, včetně přírodních pohrom jako jsou povodně, bouře a aktivní sopky.

Součástí bude osm nových civilizací. Dnes byla představena první z nich. Maďarsko vstupuje do Civilization VI se svým vůdcem Matyášem Korvínem - od roku 1458 král uherský, od roku 1469 také český a od roku 1485 rakouský vévoda.

Maďaři mají jednu velkou výhodu. Jejich jedinečnou schopností je Pearl of the Danube (Perla Dunaje), jež zrychluje stavbu budov postavených u řeky. Stačí si tedy založit obchod u vody a začnete výrazně prosperovat a rozšiřovat svou civilizaci. Jen si musíte dát pozor na povodně a další přírodní pohromy. Nebude od věci postavit přehradu. Pokud navíc máte město umístěné blízko geotermální štěrbiny, využijete termální lázně. U Maďarska nahrazují Zoo.

Maďaři samozřejmě myslí i na boj. Jedinečnou jednotkou je lehká jízda v podobě husarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama