Civilization VI: Rise and Fall představuje Skotsko
Novinka Civilization VI: Rise and Fall představuje Skotsko

Civilization VI: Rise and Fall představuje Skotsko

Michal Burian

Michal Burian

2

Seznamte se s novým národem a jedním z devíti nových vůdců expanze Civilization VI: Rise and Fall.

Reklama

Od dnešního dne známe sedmého nového vůdce a zároveň sedmý národ, který do tahové strategie Civilization VI přinese blížící se expanze Rise and Fall.

Představuje se nám Skotsko a její vůdce Robert I., původním jménem Robert Bruce, který byl v letech 1306 až 1329 skotským králem a skotskou nezávislost pojistil vítězstvím v bitvě u Bannockburnu roku 1314. Unikátní jednotkou Skotska jsou Highlanderové, kteří nahrazují původní jednotku Ranger. Traduje se o nich, že se jich obávali i samotní Vikingové. Highlanderové jsou velmi dobří v lesním terénu a na kopci. Na těchto dvou místech před nepřítelem získávají značkou výhodu.

Přesouváme se k unikátní budově. Jde o golfové hřiště. Když ho umístíte v blízkosti městského centra, získáte další zázemí, zlato a kulturu. V pozdějších fázích hry přináší golfové hřiště další bonusy pro cestovní ruch a bydlení.

Jak jsem již napsal. Bitva u Bannockburnu byla zlomen v boji Skotska za nezávislost. Díky tomu může Robert I. vyhlásit válku za nezávislost a získat při tom zajímavé bonusy.

Civilization VI: Rise and Fall vyjde 8. února letošního roku a přidá do hry celkem osm nových národů a devět nových vůdců.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama