Článek 6008807
Novinka Článek 6008807

Článek 6008807

Michal Burian

Michal Burian

15

Budou nové destruktivní závody stejně populární jako předchozí díly i když hru nemají na svědomí tvůrci série?

Reklama

FlatOut 3: Chaos & Destruction vychází v digitální podobě již zítra na Steamu za 29,99€. Pokud si hru předobjednáte ještě dnes, budete ji mít z 10 procentní slevou. Za zvýhodněnou cenu si rovněž můžete koupit FlatOut Complete Pack, a to za 35,99€.

FlatOut 3: Chaos & Destruction nemají na svědomí tvůrci série ze studia Bugbear, nýbrž vydavatelská společnost Strategy First společně s holandským celkem Team 6. Ten se prozatím do pamětí hráčů moc nevryl. V jejich portfoliu nalezneme především hry pro Wii a některé i pro PC.

Fanoušky série FlatOut nicméně potěší, že Team 6 nepřipravil žádnou revoluci. Místo toho se chopil klasických prvků jako je off-roadové závodění s destrukcí.

I díky tomu se FlatOut 3 může pochlubit nezvyklou řadou vozidel – od tanků až po buldozéry, od amerických aut až po monster trucky. V každé kategorii nalezneme 47 vozidel.

Těšit se dále můžete na devět odlišných herních módů a 10 lokalit, chybět nebude ani destruktivní derby aréna. Multiplayer obsáhne osm módů a podporu pro 16 hráčů, stejně tak odezvu volantu a nové režimy - Monster Truck, Nightshift, Off Road a Speed.

Pro úplnost dodejme, že poslední díl série (FlatOut: Ultimate Carnage) vyšel v roce 2008 a jednalo se o průměrný závodní zážitek s destrukcí.

Obrázky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama