Nový FlatOut dostal podtitul Total Insanity
Novinka Nový FlatOut dostal podtitul Total Insanity

Nový FlatOut dostal podtitul Total Insanity

Michal Burian

Michal Burian

19

Fanoušci mohou hlasovat pro oblíbené tratě z FlatOutu, které se mají objevit v novém díle. Podívejte se na první obrázky.

Reklama

Na začátku července jsme vás informovali o novém FlatOutu, který má znovu nastartovat dříve oblíbenou sérii zaměřenou hlavně na destrukci automobilů. Dnes jsme se dozvěděli, že vývoj nemá na starost pouze studio Kylotonn Entertainment (Iron Storm, Speedball 2 Tournament, WRC 5), ale také tvůrčí celek Tiny Rebel Games (Doctor Who: Legacy). Na vše bude dohlížet společnost Strategy First, která o sobě tvrdí, že pomáhala s vytvořením námětů pro oblíbené série jako je Grand Theft Auto, Midnight Club, BioShock a Borderlands.

„Jsme fanoušci FlatOutu. Tým Kylotonn přináší do vývoje obrovské zkušenosti ze závodních her. Doufáme, že společně přineseme FlatOut, který budou fanoušci milovat. Chceme detailní životní prostředí a design, jenž si tato série zaslouží,“ nechal se slyšet Lee Cummings, kreativní ředitel Tiny Rebel Games.

Strategy First v prohlášení slibují, že půjde o to nejlepší ze série FlatOut, včetně detailního a krásného grafického kabátku se vším všudy. Fanoušci zatím mohou hlasovat (jen si ztište zvuk) pro své oblíbené tratě z FlatOutu, které se mají objevit v novém díle. Vývojáři si mají z předešlých tratí vzít inspiraci a vytvořit nové verze tratí.

Z prvních screenshotů to zatím vypadá, že by se starý dobrý FlatOut mohl vrátit. Snad nenabídne pouze pořádnou destrukci, ale také zábavnou a chytlavou hratelnost.

Platformy zatím neznáme.

Připomeňme, že původní tvůrci FlatOutu ze studia Bugbear Entertainment v současné době připravují Wreckfest, který má vycházet právě z FlatOutu. Kylotonn Entertainment kromě FlatOut 4: Total Insanity mají na starost ještě WRC 5. To převzali od Milestone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama