Oznámen další díl FlatOutu
Novinka Oznámen další díl FlatOutu

Oznámen další díl FlatOutu

Jan Kalný

Jan Kalný

27

Mysleli jste si, že po naprosto otřesném třetím díle už se žádného FlatOutu nedočkáme? Omyl! Přichází údajně nejambicióznější díl ze všech.

Reklama

O třetím díle této velmi populární závodní hry snad ani není nutné mluvit. Jde o naprostou tragédii, která vzala za srdce snad každého milovníka FlatOutu. Ale série ještě neřekla poslední slovo a Strategy First se rozhodli vytvořit další díl. Ten už naštěstí nebudou mít na starost packalové z Team 6 Game Studios nýbrž vývojáři z Kylotonn Entertainment, známí například díky Iron Storm, Speedball 2 Tournament, z novějších her pak WRC-5. O záruku kvality tedy nejde, ale budeme doufat v nejlepší.

Podle všeho by měl být nový FlatOut tím nejambicióznějším dílem. Kvůli tomu vývojáři a vydavatelé vyzvali komunitu, aby se zapojili do procesu vývoje. Během několika následujících týdnů a měsíců oznámí vývojáři různé způsoby, jak může komunita pomoci vytvořit nový, a doufejme, že i ten nejlepší FlatOut.

„FlatOut je naše nejdůležitější série. Má opravdu početnou komunitu, která má spoustu konstruktivních nápadů a připomínek na to, co by chtěli mít v novém díle. Chtěli bychom tak vyzvat každého fanouška hry, aby byl součástí vývoje. Kromě toho jsme také nadšení ze spolupráce s Kylotonn Entertainment,” prozradil ředitel Strategy First, Emanuel Wall.

„V Kylotonn a Strategy First chceme vytvořit zajímavý FlatOut zážitek. Hra bude mít všechno, co dělalo FlatOut tak skvělou hrou, ale zároveň chceme udělat i něco nového, o čem si myslíme, že to budou lidé milovat,” dodal ředitel Roman Vincent z Kylotonn Entertainment.

Zatím o hře nemáme žádné další informace, kromě toho, že se dalších máme dočkat brzy a hra vyjde někdy příští rok. Do té doby můžeme zatím diskutovat o tom, jak si povede Next Car Game: Wreckfest od Bugbearu, původních tvůrců FlatOutu. Jejich Early Access postupuje pomaleji, než by si lidé přáli, a kvalita aktuální podoby hry také není zrovna nejideálnější. Pořádná konkurence jim určitě prospěje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama