Článek 6012588
Caribbean! Novinka Článek 6012588

Článek 6012588

Martin Cvrček

Martin Cvrček

13

Snowbird Studios, autoři Mount & Blade: Ohněm a Mečem, oznámili práci na novém RPG Caribbean!, jež se překvapivě zaměřuje na karibské prostředí za dob pirátů.

Reklama

Jak už napovídá název, Caribbean! je RPG odehrávající se v prostředí Karibiku v 17. století. Hlavní roli bude hrát klasická pirátská tématika, kdy je hlavním cílem každé frakce udržet nebo získat nadvládu nad mořem. Titul by měl hráči nabídnout řadu možností jak prožít vlastní pirátské dobrodružství plné námořních bitev, duelů, přepadávání cizích lodí a také politických intrik. Zkrátka všeho, co lze očekávat od takového zasazení.

Celá hra běží na rozšířeném enginu použitém v Mount & Blade: Ohněm a Mečem, takže můžeme čekat i přesvědčivý boj na blízko doplněný o možnost jízdy na koni. V neposlední řadě bude také možné spravovat posádku vlastní lodi, obsazování pevností, přístavů i celých měst, stejně jako používání kanónů a dalších tehdejších palných zbraní. Průběh hrou pak budou ovlivňovat i různé náhodné události, navíc nás čeká setkání s řadou NPC postav, často zpracovanými podle reálné předlohy. Nezapomíná se ani na multiplayer, jenž nabídne množství herních módů, taktéž zaměřených na námořní i pozemní bitvy.

Na Caribbean! pracují především Snowbird Game Studios, tvůrci M&B: Ohněm a Mečem, kteří však úzce spolupracují s autory původního Mount & Blade, TaleWorlds Entertainment. A datum vydání? Nadějné RPG má vyjít už na podzim letošního roku, a to pouze na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama