Článek 6033506
Novinka Článek 6033506

Článek 6033506

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1

Šest let stará PC hra je od dnešního dne k dispozici na PS4 a Xbox One, a to v digitální a krabicové verzi.

Reklama

Dnes vychází konzolové verze Mount & Blade: Warband, populárního žánrového mixu, který si na PC našel cestu už před šesti lety. Od té doby se z Warbandu stala velmi úspěšná a oblíbená hra, která se stále těší značnému zájmu hráčů.

Vydání Warbandu na PS4 a Xbox One připomíná launch trailer, který se snaží o trochu filmové pojetí a ukazuje konflikt několika frakcí na zasněžených pláních i na hradbách hradu kdesi v poušti.

Na úspěch Warbandu hodlá časem navázat plnohodnotný druhý díl s podtitulem Bannerlord, který je ale v tuto chvíli ve vývoji jen pro PC. Na PC je k dispozici také původní Mount & Blade, expanze Ohněm a mečem (With Fire & Sword) a dvě DLC pro Warband s názvy Napoleonic Wars a Viking Conquest.

Tyto přídavky v konzolové verzi chybí, na PS4 a Xboxu One se ale může Warband chlubit o něco ostřejšími texturami a ambientní okluzí (ambient occlusion). Hra přitom na obou konzolích běží při 60 snímcích za sekundu v rozlišení 1080p.

Mount & Blade: Warband je na PS4 a Xboxu One k dostání v digitální podobě za 19,99 eur a v Evropě také v krabicové verzi. Což znamená, že si hru můžete předobjednat v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk za 599 Kč, potažmo 19,99 eur.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama