Mount & Blade: Warband – Napoleonic Wars s novou frakcí, mapou a módem
Novinka Mount & Blade: Warband – Napoleonic Wars s novou frakcí, mapou a módem

Mount & Blade: Warband – Napoleonic Wars s novou frakcí, mapou a módem

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Multiplayerový přídavek Warbandu se dočkal dosud největší aktualizace, která přináší řadu novinek a změn i nový obsah.

Reklama

Pokud jde o novinky spojené se sérií Mount & Blade, zraky většiny hráčů a fanoušků toužebně směřují k vydání a materiálech Mount & Blade 2: Bannerlordu. Občas se ale něčeho nového dočká i stále populární Warband a dvojice jeho DLC. Nyní došlo na multiplayerový přídavek Napoleonic Wars, který se dočkal dosud největší aktualizace.

Překvapivě vydaný patch 2.1 přináší značné množství novinek, změn, oprav a vylepšení, které jsou spojené s celou řadou herních prvků. Ještě větším překvapením je však zcela nový obsah. Patch 2.1 tak přidává zcela novou frakci, konkrétně Rýnský spolek, který doprovází nová mapa, mušketa, použitelný obvaz, třída chirurga a herní mód King of the Hill (Vládce kopce).

Tvůrci Napoleonic Wars se zkrátka o DLC stále starají, což je rozhodně dobré vidět. Jestli se napoleonským válkám v enginu Mount & Blade stále věnujete, nejspíš budete mít o zábavu postaráno. Nový obsah může navíc posloužit i pro potřeby zkrácení čekání na Bannerlord. A jestli vás zajímá, co přesně patch 2.1 přináší, zamiřte na oficiální web, kde najdete kompletní seznam změn.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama