Článek 6036507
Novinka Článek 6036507

Článek 6036507

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5

Budou vývojáři série Mount &amp; Blade pít z lebek poražených? <strong>Aktualizováno</strong> o výsledek.

Reklama

Update: Turnaj Battle of Bucharest ve hře Mount & Blade: Warband skončil a my známe vítěze. Tím se stal tým Castellans, jehož členem je, jak už jsme zmiňovali v původní novince, Otto Vaněk s přezdívkou relakstronkest, jediný Čech v turnaji, který patří i mezi čtenáře Zingu.

Vítězům samozřejmě za celou redakci gratuluji. Pokud jde o vidinu na nové informace o Mount & Blade 2: Bannerlord, během samotného turnaje jsme se dozvěděli pouze to, že bychom hru měli vidět na červnové výstavě E3. Je však možné, že střípky informací prosáknou v následujících dnech.

Připomínám, že ještě máte zhruba dvě hodiny na získání bezplatné kopie původního Mount & Blade z obchodu GOG.com. A jestli se chcete podívat na záznam turnaje, odkážu vás na první a druhou část záznamu.

Původní zpráva (17. 5. 2017 17:50): Už 20. května proběhne v rumunském hlavním městě Bukurešť finále turnaje Battle of Bucharest 2017, který je považován za největší turnaj ve hře Mount & Blade: Warband. Čtyři týmy v něm budou zápolit o celkovou výhru 10 tisíc amerických dolarů, přičemž budou hrát v duelech a v týmech po pěti hráčích.

Pro nás je turnaj důležitý ze dvou důvodů. Zaprvé tu existuje jistá šance, že bychom se v jeho průběhu mohli dozvědět něco nového o napjatě očekávaném Mount & Blade 2: Bannerlord. Zadruhé mezi finalisty je i jeden ze čtenářů Zingu, Otto Vaněk s přezdívkou relakstronkest. Ten je členem týmu Castellans a do finále se kvalifikoval jako jediný hráč z Česka a Slovenska. Další soutěžící týmy nesou názvy Apis Europae Black, Apis Europae Yellow a Unity.

Vítězný tým obdrží 5000 dolarů, zatímco tým, který se umístí na druhém místě, získá 2,500 dolarů. Za třetí místo je 750 dolarů a vítězové duelů mohou získat 1000 dolarů (první místo), 500 dolarů (druhé místo) a 250 dolarů (třetí místo).

Finále budete moci sledovat na Twitchi studia TaleWorlds Entertainment. Nyní nezbývá než popřát účastníkům a hlavně našemu čtenáři a krajanovi hodně zdaru. Snad ho na cestě do Bukurešti nepřepadnou bandité a on se nebude muset vymlouvat na to, že už je skoro období sklizní. A snad vývojáři co nejdřív ukážou či oznámí něco nového o Bannerlordu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama