Cliff Bleszinski pracuje na old-schoolové střílečce
Novinka Cliff Bleszinski pracuje na old-schoolové střílečce

Cliff Bleszinski pracuje na old-schoolové střílečce

Jan Kalný

Jan Kalný

12

Není tomu tak dlouho co Cliff Bleszinski z Epic Games ohlásil svůj odchod. Tentokrát se vrací se svým novým projektem.

Reklama

Old-schoolová střílečka v aréně pro PC. Tak jednoduše se dá popsat nový projekt Cliffa Bleszinskiho, který před časem ohlásil odchod od Epic Games, kde stál v čele série Gears of War. V nejnovějším podcastu Pointless se Cliff zmínil o své nové hře.

"Mám vizi, mám návrhy a docela přesně vím, co chci udělat... Bude to hra na počítače, která nás vrátí do těch dob, kdy jsme si hryzali nehty, jestli chápete, co myslím," začal vysvětlovat Cliff.

"Jde o střílečku z první osoby. Mám to prostě v sobě. Je to jedna z těch věcí - mnoho děti dneska hraje Call of Duty a nemyslím si, že by snesli ten pocit, když jim někdo ustřelí palici přes celou zatracenou arénu. Chci finance, ale nechci je skrze Kickstarter. S tempem a stylem tohohle projektu by to zkrátka nebylo dobré, to mohu potvrdit. Zkrátka nebudu tu hru tvořit, pokud na to nebude správný čas a správné finance."

Můžeme jen doufat, že se Cliff Bleszinski vrátí ve velkém a my mu budeme jedině držet palce. Bohužel není ze hry zatím nic vidět a datum vydání je také ve hvězdách, ale již dříve jsme vás informovali o novém projektu, za kterým Bleszinski stojí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama