Co aktuálně chystají tvůrci NFS: Shift?
Project CARS Novinka Co aktuálně chystají tvůrci NFS: Shift?

Co aktuálně chystají tvůrci NFS: Shift?

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

4

Jak už jsme vás informovali, tvůrci Need for Speed: Shift chystají další závodní titul; financovaný z kapes nejen fanoušků.

Reklama

Tvůrčí celek rozjel projekt World of Mass Development, jehož prostřednictvím může na vývoj chystané gamesy C.A.R.S. přispět v podstatě kdokoliv.

Po vydání titulu pak každý investor dostane profit vycházející z částky jakou do hry vložil. Pokud cítíte potenciál, není problém „odložit“ až 100 tisíc dolarů.

A C.A.R.S. zatím vskutku nevypadá vůbec špatně. Titul se bude soustředit na váš kompletní závodní vývoj, kdy budete začínat na motokárách a postupně se propracovávat výš.

Aktuálně se počítá s možností zapojení do seriálu F1, IndyCar, LeMans, Rally a tak dále, přičemž první informace naznačují, že na to nemusíte být sami.

Ačkoliv se do soupeření můžete pustit sólo, k dispozici bude i kooperativní mód a dokonce i full-team management. Již nyní přitom byla licencována celá řada tratí, vozů a týmů.

Žít hra bude podle všeho z microtransakcí, jež se budou pohybovat v rozmezí 10 centů a 10 dolarů. Přičtěte si k tomu ještě dynamický systém počasí, střídání dne a noci, rozsáhlou možnost úprav vozu a zjistíte, že C.A.R.S. opravdu nezní marně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama