Stahujte demo závodů Project Cars 2
Project Cars 2 Novinka Stahujte demo závodů Project Cars 2

Stahujte demo závodů Project Cars 2

Michal Burian

Michal Burian

10

Vyzkoušíte si vozy Ferrari 488 GT3, Lamborghini Huracán LP610-4 a Formula Renault 3.5 <strong>+ Japanese Car Pack</strong>.

Reklama

Pokud jste do dnešního dne váhali, zda si koupit závody Project Cars 2, tak máte konečně legální možnost si zdarma tuhle hru vyzkoušet. Slightly Mad Studios totiž vydali demoverzi, která nabízí možnost vyzkoušet si tři různé typy vozů na dvou závodních okruzích, včetně legendárního Red Bull Ringu (původně se jmenoval A1 Ring). V demu Project Cars 2 usednete do Ferrari 488 GT3, Lamborghini Huracán LP610-4 a Formula Renault 3.5.

Tři různé typy vozů mají hráčům dodat potřebný zážitek, aby se rozhodli, zda právě pro ně je určen Project Cars 2. Demo navíc podporuje Xbox One X a PlayStation 4 Pro.

Demo je k dispozici ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Jeho velikost je necelých 5 GB.

Hra Project Cars 2 vyšla 22. září letošního roku. Přečtěte si naší recenzi a případně kupte plnou verzi v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Zároveň s demoverzí vyšel japonský balíček aut. Jde o placené DLC, které vám za necelých 140 korun do hry přidá vozy Nissan R32 Skyline GT-R, Nissan 280ZX GTX, Honda Civic Type R a koncept Honda 2&4 (má 13,000rpm).

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama