Co bude součástí bety Diabla 3?
Diablo 3 Novinka Co bude součástí bety Diabla 3?

Co bude součástí bety Diabla 3?

Michal Burian

Michal Burian

3

Co vše si budeme moci vyzkoušet v chystané betě očekávaného RPG titulu Diablo III?

Reklama

Blizzard zveřejnil nové informace o připravované betě Diabla 3. Podle všeho se dočkáme pouze malé části hry, aby tvůrci neprozradili mnoho z finální verze. Na internetu se hovoří o tom, že by se mohlo jednat o první tři akty, které byly k vidění v dosavadních zveřejněních materiálech, včetně obrázků a nejrůznějších videí a trailerů. Může se ovšem stát, že se beta bude skládat pouze z jednoho aktu, což by jistě fanoušky dosti zamrzelo.

Pokud si lámete hlavu nad tím, kdy beta začne, tak vás bohužel nepotěšíme. Blizzard stále nedokázal říci přesný termín, hovoří se ovšem o tom, že betatest potrvá několik měsíců. Moudřejší budeme snad po 9. květnu. Na tento den má totiž firma naplánovanou tiskovou konferenci.

Závěrem této novinky pro vás máme ještě jednu potěšující zprávu. Kolegům z webu IncGamers se totiž podařila zjistit konfigurace počítače, na němž běžela demoverze na akci v listopadu loňského roku, jež se konala v Jižní Koreji.

Procesor: Intel Core i7 870 (45nm, Soket 1156, 2.93GHz) Základní deska: Intel DH55HC (intel H55) RAM: EK Memory DDR3 10600 2GBx2EA Grafická karta: GIGABYTE GeForce GTX 460 1GB WindForce nebo ZOTAC GeForce GTX 460 1GB Pevný disk: Seagate Momentus XT 500GB Napájení: Acbel iPower 500 Monitor: Orion TopSync 24

Buďte ale v klidu, Diablo 3 určitě až takhle výkonný stroj potřebovat nebude.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama