Co budou umět servery pro Homefront?
Homefront Novinka Co budou umět servery pro Homefront?

Co budou umět servery pro Homefront?

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

10

Už nějaký ten pátek je známo, že bude Homefront v multiplayeru běhat na dedikovaných serverech, až nyní se však objevily informace o jejich možnostech.

Reklama

Podle všeho nebude možné ovlivnit čas za jaký se budou hráči respawnovat, ani typy zbraní, které budou k dispozici. Fanoušci se rovněž budou muset obejít bez hardcore módu, údajně proto, aby byl zachován soutěžní duch.

Servery nicméně budou moci běžet v takzvaném mixed módu, což v praxi znamená, že bude možné nastavit automatickou změnu nejen mapy, ale taktéž herních módů.

Admini pak dostanou možnost vypnout či zapnout auto-balance, prohazovat hráče mezi týmy a natvrdo je poslat do spectate módu.

Jednou z nejpříjemnějších zpráv je ale ta, že pro hraní na dedikovaných serverech nebude nutné být připojen do Steamu. Jde sice o drobnost, ale potěší.

Tím ovšem příval informací nekončí. Za zmínku jistě stojí, že si titul od italské mutace Oficiálního Playstation magazínu vysloužil úctyhdoné hodnocení 9/10 s tím, že prý jde o nejintenzivnější akci tohoto roku.

Ne všude se ale Homefrontu daří. THQ navzdory vynaloženému úsilí proklouzla kopie hry mezi prsty a přistála na torrentech. PC verzi, a podle všeho i X360 verzi, tak lze sehnat již nyní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama