Co prozatím víme o Ms. Splosion Man?
Preview Ms. Splosion Man Článek Co prozatím víme o Ms. Splosion Man?

Co prozatím víme o Ms. Splosion Man?

Jiří Markvart

Jiří Markvart

2

Ms. Pacman je už out. Přichází Ms. Splosion Man, která je mnohem žhavější! Doslova!

Reklama

Co je Ms. Splosion Man?

Ms. Splosion Man je volné pokračování povedené hříčky Splosion Man. V tomto případě se ujmete role dívčího komplice hrdiny prvního dílu a budete se opět probouchávat skrze záludné levely. Výbuchy jsou zde používány doslova ke všemu – ke skokům, k likvidaci nepřátel, otevírání nových prostor… Pokud máte rádi výzvy, neměli byste si nechat tento titul ujít!

Je tahle hra skutečně tak šílená, jak vypadá?

Ano! Vývojáři z Twisted Pixel jsou proslulí tvorbou absurdních až bizarních her a jsou na to patřičně hrdí. Odepřít jim nemůžeme ani poněkud zvláštní smysl pro humor. I když Ms. Splosion Man z velké části kopíruje původního Splosion Mana, rozhodně se můžeme těšit i na velkou hromadu nových zábavných hříček a vtipných momentů. Bavit se budou zejména ti, kteří mají rádi drobet surovější humor.

Mohu hrát s kamarádem?

Určitě! Stejně jako Splosion Man i Ms. Splosion Man nabízí kooperativní kampaň, která se zcela liší od té singleplayerové. Princip hraní zůstává stejný, ovšem budete nuceni spolupracovat tak, abyste jeden druhému vzájemně pomohli dopracovat se až na konec úrovně.

Bude to tak šíleně obtížné jako Splosion Man?

S tím počítejte. Ms. Splosion Man nabídne hromadu nových a extrémně obtížných úrovní. Pokud ale máte strach, že si je nezvládnete, nebojte se. Ms. Splosion Man bude disponovat novou „mapou světa“, která bude nabízet rovnou několik cest k vítězství. Nebude-li vám nějaký level vyhovovat, jednoduše ho přeskočíte a vrátíte se k němu později. Anebo se prostě vydáte jinou cestou.

A kdy to vyjde?

Dočkáte se již 13. července, kdy hra vychází exkluzivně pro konzole Xbox 360. Stát vás bude nějakých 1200 Microsoft bodů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama