Novinka Crash Bandicoot 4: It's About Time dostane demo

Crash Bandicoot 4: It's About Time dostane demo

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Představena byla i nová hratelná postava.

Reklama

Během včerejšího dne bylo na stránkách PlayStation Blog uvolněno čtrnáctiminutové video, které nám představilo novou hratelnou postavu ve hře Crash Bandicoot 4: It's About Time.

Tou se stala Tawna Bandicoot. Ji můžete znát už z původního dílu, kdy se jedná o přítelkyni hlavního hrdiny, jenž ji musel zachraňovat. Tato nová verze Tawny však pochází z alternativní dimenze nazvané "Tawnaverse", kde je ona hlavní hrdinkou svého vlastního příběhu, čemuž odpovídají i její schopnosti a nový, lehce punkový vzhled.

Tyto alternativní dimenze hře propůjčují zajímavou různorodost, v nichž kromě právě oznámené Tawny budeme ovládat například i doktora Neo Cortexe či Dingodila, kdy se za každého z nich bude hrát trochu jinak.

Společně s novou hratelnou postavou byla oznámena i připravovaná demoverze hry, jenž bude dostupná od 16. září. Přístup k ní získají všichni, kdož si titul digitálně předobjednají. Demo bude obsahovat dvě úrovně - Dino Dash a Snow Way Out, kdy si na druhé zmiňované vyzkoušíte hru i za Neo Cortexe.

Na plnou verzi se můžeme těšit 2. října, kdy titul vyjde pro PlayStation 4 a Xbox One.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama