Crytek chystá horolezeckou hru pro virtuální realitu
The Climb Novinka Crytek chystá horolezeckou hru pro virtuální realitu

Crytek chystá horolezeckou hru pro virtuální realitu

Michal Burian

Michal Burian

28

Žádný Crysis nebo jiný ambiciózní titul.

Reklama

Německá společnost Crytek před časem prošla velkou změnou související se špatným hospodařením. Pokud jste si mysleli, že Crytek se nově zaměří na hry, které jim s jistotou přinesou peníze, tak jste vedle. Crytek totiž svou pozornost soustředí na virtuální realitu. Pro tu připravuje dinosauří dobrodružství Robinson: The Journey a nově také The Climb. To bude horolezecká hra určena pro Oculus Touch a podporující Xbox One ovladač.

Crytek o The Climb tvrdí, že půjde o velmi realistický titul, v němž se stanete horolezcem šplhající po skalách po celém světě. Mezi lokalitami nebudou chybět útesy Halong Bay ve Vietnamu. Na každé skále budete muset najít různé úchyty a postupně lézt nahoru. Nesmíte ale zapomenout odpočívat, aby měl horolezec potřebnou energii. Ovládání bude fungovat tak, že pomocí svých pohledů bude horolezec natahovat ruku, stisknutím tlačítka se následně na zvoleném místě chytí.

Crytek zveřejnil také doporučené hardwarové požadavky. Dle nich budete hra vyžadovat Intel i5-4590, 8 GB RAM, grafickou kartu NVIDIA GTX 970 / AMD 290 a operační systém Windows 7 SP1.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama