Crytek chystá online akci Arena of Fate
Novinka Crytek chystá online akci Arena of Fate

Crytek chystá online akci Arena of Fate

Michal Burian

Michal Burian

4

<strong>Robin Hood, Johanka z Arku nebo Červená karkulka</strong>. Vžijete se do legendárních hrdinů z historie a fantazie.

Reklama

Crytek, tvůrčí celek stojící za sci-fi střílečkou Crysis, prvním Far Cry nebo akční bojovkou Ryse, připravuje online multiplayerovou akci Arena of Fate. Ve hře se vžijete do legendárních hrdinů z historie a fantazie.

Zatím se můžeme podívat pouze na krátký teaser trailer, který Cryteku předčasně unikl. Ten nejprve navodí dojem, že půjde o temnou online akci, aby následně ukázal barevný svět s bojem v arénách.

Do arény budeme moci podle teaser traileru vstoupit už v létě letošního roku. Hra by měla být ve vývoji pro PC a konzole.

,,Představte si Johanku z Arku a Robina Hooda jak společně loví Červenou karkulku. Nebylo by to skvělé? Za kultovní postavy mohou hrát všichni v týmu, chceme hráčům nabídnout bohatý obsah a rychlou hratelnost," popisuje Crytek hru.

Připomeňme, že již v únoru jsme vás informovali, že Crytek Black Sea pracuje na Arena of Fate. V té době se spekulovalo, že půjde o MOBA, MMO nebo akční online RPG.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama