Crytek chystá oznámení epického projektu
Crysis Novinka Crytek chystá oznámení epického projektu

Crytek chystá oznámení epického projektu

Michal Maliarov

Michal Maliarov

14

Tvůrci akční sci-fi Crysis slibují v dubnu odhalit zbrusu nový velkolepý projekt pro konzole a PC.

Reklama

Na oznámení všechny nalákal Nick Button-Brown během rozhovoru na GDC, kde označil projekt za „to nejlepší, na čem kdy pracovali“. Oznámení se veřejnost dočká v dubnu.

„Je spousta věcí, o kterých nemůžu mluvit,“ řekl Button-Brown a dodal, že je studio stále věrné špičkovým AAA projektům. Tím uklidnil fanoušky, kteří si už začali myslet, že Crytek překočíruje na mobilní free-to-play trh, pro který nedávno připravil svůj první titul.

„Velkou součástí naší práce jsou stále obří projekty pro konzole a PC. Děláme mnoho dalšího, ale to bereme jako něco navíc. Stále se snažíme přinést tu nejvyšší kvalitu, ať děláme cokoliv,“ dodal. „Víte o Homefrontu, víte o Ryse. Máme ale rozpracován ještě třetí, neoznámený projekt.“

„Ten vypadá naprosto fantasticky. Jedná se bez nadsázky o to nejlepší, co jsme kdy vytvořili. Tým se do projektu opřel naplno a je dobré vidět jejich motivaci a odhodlání.“

Na oficiální odhalení si tedy budeme muset počkat na příští měsíc. Podle některých posledních náznaků a ukázce novinek v CryEngine 3 ale můžeme předpokládat, že půjde o Crysis 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama