Crytek nezavrhuje PS4 verzi Ryse
Ryse: Son of Rome Novinka Crytek nezavrhuje PS4 verzi Ryse

Crytek nezavrhuje PS4 verzi Ryse

Michal Burian

Michal Burian

29

Zatím ji ale neoznámil, soustředí se na jiné projekty.

Reklama

V loňském roce Microsoft lákal potencionální kupce konzole Xbox One na rubačku Ryse: Son of Rome, z které se nakonec vyklubal pouze průměrný titul. Navíc minulý týden vyšel na PC a vypadá to, že by se mohli dočkat i majitelé PlayStation 4. Značka Ryse totiž patří Cryteku a německá společnost ji může vydat na jakou platformu bude chtít, s Microsoftem byla dohodnuta pouze časová exkluzivita.

Spousta hráčů o PS4 verzi Ryse stojí. Senior producent Brian Chambers na otázku ohledně PS4 verze odpověděl, nepotvrdil ji, ovšem ani nezavrhl. V současné době nechtějí nic oznamovat, zaměřují se na Warface, Arena of Fate a Hunt: Horrors of the Gilded Age, stejně tak na PC verzi Ryse. Z toho by se dalo vydedukovat, že na PS4 verzi možná pracuje menší tým lidí a Crytek čeká s oznámením, aby nestrhával pozornost od PC verze.

,,Vždy jsme otevřeni novým příležitostem pro naše značky, i když v tuto chvíli se zaměřujeme na Ryse pro PC, stejně tak pokračujeme s vývojem našich další IP v čele s Warface, Arena of Fate a Hunt: Horrors of the Gilded Age," řekl Chambers pro Worlds Factory.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama