Crytek odhalil svou první iPhone/Android hru
Novinka Crytek odhalil svou první iPhone/Android hru

Crytek odhalil svou první iPhone/Android hru

Michal Burian

Michal Burian

8

Tvůrci stříleček Crysis a Far Cry chystají na jaro letošního roku mobilní puzzle hru Fibble Flick 'n' Roll.

Reklama

Německá firma Crytek popisuje Fibble Flick 'n' Roll jako hru založenou na puzzle, která kombinuje strategii s interaktivní fyzikou ve vysoce detailní vizualizaci.

"Vytvářet mobilní hry je pro nás neuvěřitelně vzrušující krok. Lidé na mobilních telefonech mají rádi odlišné hry. To nám umožňuje vrátit se k našim kořenům, experimentovat a soustředit svou energii na vytvoření skvělého herního zážitku, jenž si udrží špičkovou kvalitu her od Cryteku," konstatoval Cevat Yerli, výkonný ředitel a prezident společnosti Crytek.

V tiskové zprávě se dále dočteme, že Fibble Flick 'n' Roll je podle tvůrců roztomilá arkádová hříčka, v níž se vžijete do mimozemšťana Fibbleho, který se svou lodí havaroval na modré planetě Zemi (přesněji v nějakém pokoji s hračkami). V dramatickém pádu byl Fibble oddělen od své posádky a nezbývá mu nic jiného než se dostat domů. V tom mu musíte pomoci vy i jeho další kamarádi. Najděte mu cestu domů.

Crytek upozorňuje, že se může zdát, že je hra jednoduchá, opak je však pravdou. Fibble prý bude potřebovat veškerou pomoc od malých zvířátek, která disponují určitými dovednostmi.

První obrázky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama