D&D: Dark Alliance dostalo expanzi
Novinka D&D: Dark Alliance dostalo expanzi

D&D: Dark Alliance dostalo expanzi

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Přináší novou postavu i další úrovně.

Reklama

Akční kooperační RPG Dungeons & Dragons: Dark Alliance patřilo mezi největší zklamání minulého roku, jelikož tento projet od Tuque Games dorazil ve velice rozbitém stavu, přičemž ani samotná smyčka hratelnosti nebyla natolik podařená, aby si našla nějaké větší množství příznivců.

Kdybyste se ale přeci jen chtěli do titulu vrátit, tak to můžete udělat nyní, jelikož vyšla placená expanze Echoes of the Blood War (původně měla dorazit už koncem minulého roku).

Ta vás vyjde na 16,79 eur (420 Kč), kdy nabízí novou postavu v podobě černokněžné Aurally (rasově se jedná o Tieflinga).

S ní se pak můžete vydat do dvou nových dungeonů (The Abandoned Mines a Spawn of Yeenoghu), které sestávají dohromady ze šesti úrovní.

Společně s touto expanzí také dorazila velká aktualizace, která přináší sáhodlouhý list oprav. Na kompletní seznam se můžete podívat zde, kdy má řešit různé problémy s umělou inteligencí, vybalancovaností, uživatelským rozhraním i lokalizací, přičemž zlepšen má být i běh a stabilita hry.

Dungeons & Dragons: Dark Alliance naleznete na PC, PlayStationu 4, PlayStationu 5, Xboxu One a Xboxu Series X/S.

Titul je dostupný i v Game Passu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama