Novinka Tohle je D&D: Dark Alliance

Tohle je D&D: Dark Alliance

Ondřej Partl

Ondřej Partl

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Představeny také byly plány pro obsah po vydání.

Reklama

Dungeons & Dragons: Dark Alliance je akční kooperační RPG od vývojářů z Tuque Games, kde se hráči ujmou ovládání jednoho ze čtyř dostupných hrdinů, kdy každý z nich nabízí zhruba 50 unikátních bojových pohybů a schopností.

No a jelikož se vydání blíží poměrně nezadržitelným tempem, tak autoři vydali zcela novou ukázku (v náhledu), která vás seznámí s příběhem a hratelností, a to v doprovodu hlasu Jemaina Clementa, který přidává hned několik vtipných a jízlivých poznámek.

Ve zkratce se tak můžete těšit na nepřetržitou akci, hromadu lootu rozděleného do různých raritních tříd a samozřejmě na různé nepřátele a bosse, kdy to bude zaobalené do příběhu, v němž se podíváte do ikonických lokací Planin ledového vichru, kde leží mocný střep krystalu, jenž nesmí padnout do špatných rukou.

Celek kromě toho ještě nastínil, na jaký obsah se můžeme po vydání hry těšit.

V létě tak přijde řada na bezplatné přidání nových příběhových misí, které se budou odehrávat ve třech nových úrovních, kde budete bojovat proti přízrakům. Také dorazí možnost hrát ve dvou hráčích ve split-screenu.

Na podzim pak dorazí další bezplatné DLC, tentokrát zaměřené na trolly, kdy opět přijde řada na další příběhové mise ve třech úrovních. Navíc přibude nová obtížnosti pro otrlejší z nás.

Konec roku následně bude patřit velké expanzi Echoes of the Blood War, jejíž součástí bude nová magická hratelná postava, další rozšíření příběhu a také nová monstra.

Tohle je D&D: Dark Alliance

Datum vydání hry je 22. června, kdy se dočká PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Předobjednávku vytvoříte v obchodě Xzone. Titul bude v den vydání součástí předplatného Xbox Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama