Dark Alliance bude v den vydání součástí Game Passu
Novinka Dark Alliance bude v den vydání součástí Game Passu

Dark Alliance bude v den vydání součástí Game Passu

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Chystané akční RPG ze známého univerza rychle a výhodně.

Reklama

Dungeons & Dragons: Dark Alliance je chystané akční kooperační RPG od Tuque Games, které nás zavede na Planiny ledového větru, kde se zhostíme role ikonických postav (ty nabídnou více než 50 chvatů, útoků a schopností), jenž musí porazit více jak 30 druhů nepřátel, které můžeme znát z deskoherní předlohy.

Autoři pak před chvílí přinesli výborné zprávy pro všechny předplatitele služby Xbox Game Pass, jelikož se titul v den vydání stane její součástí, kdy si zde půjde zahrát verzi pro PC (Windows 10), Xbox One a Xbox Series X/S. Samozřejmě zde pak bude i podpora hraní skrze službu xCloud.

Kromě toho bylo potvrzeno, že hra nabídne cross-play. Ten byl prozatím potvrzen pro PC a Xbox, avšak dá se počítat s tím, že vynecháni nebudou ani hráči na PlayStationu.

Datum vydání je přichystáno na 22. června, kdy hra dorazí na PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a PlayStation 5.

A jelikož se tento den již nezadržitelně blíží, tak se autoři rozhodli, že od teď budou každý pátek ve 21:00 streamovat hru na Twitchi a YouTube.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama