Souhrn recenzí Dungeons & Dragons: Dark Alliance
Novinka Souhrn recenzí Dungeons & Dragons: Dark Alliance

Souhrn recenzí Dungeons & Dragons: Dark Alliance

Martin Pritula

Martin Pritula

20
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Jaké známky si nový action brawler odnáší od zahraničních recenzentů?

Reklama

Již zítra vychází nová akční bojovka ze světa Dungeons & Dragons od vývojářů ze studia Tuque Games. Na naší recenzi se můžete těšit v blízké době, do té doby se však můžete níže podívat na verdikty zahraničních recenzentů.

Souhrn recenzí Dungeons & Dragons: Dark Alliance

Eurogamer Italy

Dark Alliance je akční bojovka s prvky RPG. Icewind Dale ještě nikdy nevypadal tak úchvatně. Hra má rychlý spád a souboje jsou uspokojivé.

80 %

Shacknews

Dungeons & Dragons: Dark Alliance přináší solidní D&D dobrodružství s napínavými souboji a spoustou nestvůr, které je třeba porazit. Ačkoli můj zážitek trochu oslabily pády hry a některé drobné chyby, rozhodně mi to nezkazilo hru jako celek. Dark Alliance dobře zapadá do panteonu her Dungeons and Dragons.

70 %

Attack of the Fanboy

Tuque Games mají opravdu štěstí, jelikož žádná z chyb, kterou Dark Alliance obsahuje, nedokáže finální zážitek z tohoto akčního RPG zničit. Je to solidní kooperativní dungeon crawler využívající kultovní prostředí a lore D&D. Na souboje si sice budete muset chvíli zvykat a sestavování party je složitější, než by muselo být, přesto Dark Alliance zůstává zábavným dobrodružstvím od začátku do konce.

70 %

Windows Central

Dungeons & Dragons: Dark Alliance je slušný action brawler, pakliže hledáte nenáročnou zábavu při chatování s přáteli na Discordu. Pokud od hry očekáváte větší hloubku příběhu nebo bojových mechanismů, budete pravděpodobně zklamáni.

60 %

GAMES.CH

Dungeons & Dragons: Dark Alliance není špatná hra, ale k té dobré má taky daleko. Pravděpodobně bude o něco lepší, pokud si ji zahrajete v kooperativním režimu s přáteli, což jsme zatím nemohli vyzkoušet. Jsme si ale jistí, že ani pak se nic nezmění na průměrných kvalitách tohoto titulu.

60 %

PCGamesN

Vtipné pojetí příběhu Dungeons & Dragons nestačí na to, aby vyvážilo nevýrazné souboje, pomalé ovládání a pochybné hitboxy nepřátel.

50 %

Checkpoint Gaming

Dungeons & Dragons: Dark Alliance není špatná hra, ale v tuto chvíli působí nedotaženě. Nedostatečný vývoj postav, zápletky a budování světa pravděpodobně odradí i zaryté fanoušky D&D. Co se týče příznivců akčních her pro více hráčů, jádro titulu je sice poměrně solidní, ale nedostatečné technické zpracování, repetitivní struktura a nezajímavý systém lootu pravděpodobně po chvíli hraní odradí i tuto skupinu hráčů. Doufejme, že časem se díky patchům a dodatečnému obsahu podaří zážitek vyladit a udělat z něj svižnou fantasy hack and slash multiplayerovou zábavu. Jen se před hraním ujistěte, že jste si nezapomněli vzít alespoň jednoho kamaráda do party.

50 %

The Gamer

Existuje tendence doporučovat špatné hry těm nejvěrnějším fanouškům, ale myslím, že fanoušci Dungeons & Dragons budou tuto hru nenávidět ještě více, než nováčci. Záchranou je, že Dark Alliance je součástí Game Passu, takže vás její pořízení nemusí prakticky nic stát. Hra má potenciál, jen bych nečekal, že se projeví v dohledné době.

40 %

PC Invasion

Nudná a těžkopádná akční hra, kterou trápí špatný design a technické problémy. Kromě toho je ale navíc celkově podprůměrná a neinspirovaná.

35 %

Dungeons & Dragons: Dark Alliance vychází zítra za budgetovou cenu (999,- Kč v Xzone) na PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S. Na Xboxu a PC bude dostupná skrze předplatné Xbox Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama