Další gameplay záběry z Rising Stormu 2: Vietnam
Rising Storm 2: Vietnam Novinka Další gameplay záběry z Rising Stormu 2: Vietnam

Další gameplay záběry z Rising Stormu 2: Vietnam

Martin Cvrček

Martin Cvrček

10

Ukázka zacházení se zbraněmi, možností velitele a letu vrtulníkem.

Reklama

Vývojáři ze studií TripWire Interactive a AntiMatter Games zveřejnili nové gameplay záběry z druhého Rising Stormu, které si odbyly svou premiéru na výstavě PAX West. Díky nim se můžete podívat na zacházení s různými zbraněmi a také na možnosti velitele. Ten může povolávat několik druhů náletu v závislosti na frakci a díky dalekohledu může také odhalit nepřátelské pozice. Neoficiální cestou se navíc dostalo na světlo světa další video, které ukazuje let vrtulníkem.

Jen mějte na paměti, že jde o záběry z alfa verze, která pořád obsahuje některé věci z prvního dílu jako provizorní řešení. Tolik k tomu, proč Vietnamci mluví úplně stejně jako Japonci z prvního Rising Stormu.

Zveřejněné snímky z prezentace pak přibližují Rising Storm 2: Vietnam v číslech. Hra nabídne servery až pro 64 hráčů a tři herní módy, konkrétně Territory, Skirmish a Supremacy. Dále více než 34 zbraní a více než 13 variant zbraní a typů munice.

Američané mají k dispozici tři vrtulníky - transportní UH-1H Iroquois Huey, průzkumný OH-6 Cayuse Loach a útočnou AH-1G Cobru. Podobně jako Arma 3 nabízí Rising Storm 2 dva typy letového modelu, a to zjednodušený a pokročilý. Více o vrtulnících a o s nimi spojených změnách a herních nových prvcích se dozvíte z nedávné novinky.

Rising Storm 2: Vietnam vyjde na PC v prvním čtvrtletí příštího roku. Vydání však bude předcházet uzavřená beta. Do ní se můžete přihlásit na liště ve spodní části oficiálního webu.

Na začátku následujícího videa uvidíte totéž, co v předešlých dvou, takže pro ukázku vrtulníků přeskočte na čas 1:56.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama