Další inFamous či Sly Cooper aktuálně v plánu není
inFamous Novinka Další inFamous či Sly Cooper aktuálně v plánu není

Další inFamous či Sly Cooper aktuálně v plánu není

Ondřej Partl

Ondřej Partl

9
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 3

Potvrdilo to samotné studio Sucker Punch.

Reklama

Studio Sucker Punch se nezadržitelným tempem blíží svému 25. výročí od doby, co se poprvé otevřely jeho dveře. Jedná se samozřejmě o velice významný milník, tím spíše, že se jedná o celek, který nám přinesl takové značky, jako je nedávné a výborné Ghost of Tsushima, antihrdinské inFamous či samozřejmě Sly Cooper.

A právě ohledně sérií inFamous a Sly Cooper se v poslední době spekulovalo o tom, že bychom se mohli dočkat jejich návratu. Avšak nakonec máme smůlu.

Samotné studio totiž v nedávné oficiální zprávě uvedlo, že ačkoliv jsou tyto světy a postavy blízké srdcím zdejších vývojářů, tak aktuálně nemají plány se k nim vrátit, přičemž žádný spřízněný projekt nevzniká ani v jiném studiu.

Lidé ze Sucker Punch tak své síly a zdroje zaměřují hlavně na tvorbu jejich dalšího, doposud neoznámeného projektu, jímž by mohlo být pokračování právě zmíněného Ghost of Tsushima, kdy první díl se setkal s pozitivní odezvou jak u novinářů, tak i u hráčů.

Kromě toho také byla oznámena údržba serverů s uživatelským obsahem pro inFamous 2, které budou přesunuty do "nového domova", díky čemuž by měly vydržet v chodu ještě o něco déle.

Na PlayStation Store by se pak měl ještě brzy podívat balíček Cole's Legacy pro inFamous Second Son, který byl dříve dostupný pouze v rámci předobjednávky či skrze nákup sběratelské edice.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama